top of page
  • Toplantı Daveti - İstinye Üniversitesi

Siber Güvenlik Şirketleri Bu Toplantıya Dikkat


siber güvenlik şirketi

İstinye Üniversitesi olarak, 6 Haziran 2018 tarihinde (Yarın) gerçekleşecek olan ve Türkiye-Rusya arasındaki teknolojik işbirliği olanaklarının görüşüleceği, İstinye Üniversitesi Güvenlik ve Savunma Stratejileri Uygulama Araştırma Merkezi (GÜVSAM) ve Rus Savunma ve İleri Teknolojiler Birliği Heyeti toplantısına ev sahipliği yapıyoruz.

Rusya’dan gelen işadamları heyetinde, Akkuyu Nükleer Santralini gerçekleştirecek Rosatom’un da temsilcisinin bulanacağı toplantıda; siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

İSÜ rektörü Prof. Dr. Melih Bulu ve GÜVSAM Başkanı Dr. İsmail Safi; böylesi üst düzey bir toplantıyı, adeta bir teknoloji üssü haline gelen İstinye Üniversitesi’nde gerçekleştirmekten ve bu değerli heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduklarını vurguladılar. İstinye Üniversitesi’nin dekanları ve mühendislerinin ağırlıklı olarak katılacağı toplantının, iki ülke için verimli bir çalışmaya başlangıç oluşturacağına inanıldığı bertildi.

Ayrıca, siber güvenlik, akıllı şehirler, radarlar, tıpta son teknolojiler konusunda görüşmelerin yapılacağı toplantıda yabancı heyetin, özellikle nükleer tıp konusunda İstinye Üniversitesi ile işbirliği geliştirmek arzusunda olduğu ifade edildi.

Üst düzey işadamlarından oluşan Rus Savunma ve İleri Teknolojiler Birliği Heyeti’nin, Ankara’da TOBB Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi ile temaslarda bulunduğu ve İstinye Üniversitesi ile görüştükten sonra,Rusya’ya dönerek çalışmalara başlayacakları vurgulandı.

GÜVSAM

İstinye Üniversitesi Güvenlik ve Savunma Stratejileri Uygulama Araştırma Merkezi (GÜVSAM); Uluslararası İlişkiler, Türk dış politikası, çok boyutlu güvenlik, sınır güvenliği, siber alan güvenliği, terör ve kitle imha silahları konularında çalışmalar yapar. Bu doğrultuda; canlıları ve çevreyi tehdit eden durumları belirleyen GÜVSAM, güvenlik ve savunma alanında geliştirilen stratejileri ülke yararına gözetir.

------

Basın bülteni konusu: Siber güvenlik şirketi, siber güvenlik danışmanlığı, bilgi danışmanlığı; siber güvenlik şirketleri

Son Yazılar

Hepsini Gör

VERBİS'e kayıt süresi uzatılacak mı?

VERBİS'e kayıt süresi uzatılacak mı? Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, KVKK'ya hem yurt içi hem de yurt dışı olmak üzere toplam 4 bin 839 ihbar ve şikayet başvurusu

bottom of page