top of page
  • Osman Bolat

Akilli Sehirlerde IoT ve Siber Guvenlik


Siber Güvenlik ve Bilgi Güvenliği konularında danışmanlık hizmeti veren bir kurum olarak. Bu yıl gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili notları da buraya düşmek istedik. Ankara'da gerçekleştirilen ISAF Güvenlik Fuarı’nı oldukça başarılıydı. 3 gün boyunca devam eden etkinlik, Emniyet Genel Müdürlüğü Haberleşme Daire Başkanı Doğan Çakar, Emniyet Genel Müdürlüğü İkmal Daire Başkanı Maksut Yüksek, Emniyet Genel Müdürlüğü İdari Mali İşler Daire Başkanı Arif Erkan Güngör, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu ve başkan yardımcıları tarafından ziyaret edildi. ISAF Exclusive Konferansı 3.günü açılışı ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Siber Güvenlik Dairesi Başkanı İlhan Kesgin tarafından yapıldı.

Akıllı Şehirlerde IoT ve Güvenlik Çözümleri ve Bilgi Güvenliği

Güvenlik sektörüne dair en son teknolojik ürün ve hizmetlerin sergilendiği ISAF Exclusive Fuarı'nda, sektörün önde gelen firma ve derneklerinden üst düzey isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı ISAF Exclusive Konferansı’nda bugünün ve geleceğin gündeminde olacağı düşünülen güvenlik tedbir ve yöntemlerine değinildi. ISAF Exclusive Konferansı’nda; Akıllı Şehirlerde IoT ve Güvenlik Çözümleri,Altyapılar ve Veriye Dayalı Uygulamalar, Kamuya Açık Alanlarda Güvenlik, Plaka Tanıma Sistemleri, Yapı ve Binaların Projelendirme, İnşa/Uygulama ve Kullanım Aşamalarında Güvenlik, Bölgemizin Siyasi -Askeri Rolleri ve Güvenlik Riskleri, Siber Güvenliğe Dair Tehditler, Milli Stratejiler, Kurumsal Siber Güvenlik ve Tehdit İstihbaratı, IoT (Internet of Things) ve Etkileri ile daha birçok önemli konu başlığı tartışıldı.

Güvenlik Fuarları Danışmanlık Firmaları İçin Önemli

VMİ Danışmanlık, Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik konu başlıklarında danışmanlık hizmeti veren bir kurum olarak ISAF Güvenlik Fuarı gibi fuarların çoğalmasını temenni ediyoruz. Bu fuarların öğreticiliğinin, ilham vericiliğinin önemli olduğuna inanıyoruz.

25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

VERBİS'e kayıt süresi uzatılacak mı?

VERBİS'e kayıt süresi uzatılacak mı? Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, KVKK'ya hem yurt içi hem de yurt dışı olmak üzere toplam 4 bin 839 ihbar ve şikayet başvurusu

bottom of page