top of page
  • Laykon Bilişim - Basın Bülteni

Siber güvenlik şirketi: Felaket kurtarma iş sürekliliği açıklaması


Bilişim güvenliği alanındaki profesyonel ürün ve çözümlerin sağlayıcısı olan Laykon Bilişim’in, kurumlar için kesintisiz iş süreçlerinin önemini anlatmak amacıyla düzenlediği Felaket Kurtarma, İş Sürekliliği ve Bulut Yedekleme Çözümleri Etkinliği yüzde 100 Türk sermayeli Clonera işbirliği ile gerçekleştirildi. Ankara BTK binasında yapılan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Laykon Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, kurumsal alanda iş sürekliliğinin, öncelikli ihtiyaçların başında geldiğini belirtti.

Siber saldırılar, doğal afetler, kullanıcı hataları ya da sistem arızası sebebiyle iş süreçleri kesintiye uğrayan kurumlar, itibar ve gelir kaybıyla karşı karşıya kalıyor. Bu nedenle kurumların iş süreçlerini durdurma seviyesine getiren felaketlere karşı hazırlıklı olması şart. Kurumlar için kesintisiz iş süreçlerinin önemini anlatmak amacıyla bilişim güvenliği alanındaki profesyonel ürün ve çözümlerin sağlayıcısı olan Laykon Bilişim’in düzenlediği Felaket Kurtarma, İş Sürekliliği ve Bulut Yedekleme Çözümleri Etkinliği, yüzde 100 Türk sermayeli Clonera işbirliği ile gerçekleştirildi. Ankara BTK binasında yapılan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Laykon Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, kurumsal alanda iş sürekliliğinin, öncelikli ihtiyaçların başında geldiğini belirtti.

Yüzde 100 Türk Sermayeli Felaket Kurtarma Çözümü

Clonera Bulut Çözümleri Kanal Satış Yöneticisi Doğukan Ovalıoğlu ve Clonera İşletim Hizmetleri Ekip Yöneticisi Ersin Büyükyılmaz’ın sunumlarının yer aldığı etkinlikte iş süreçlerinin kesintiye uğramasına neden olan riskler, alınabilecek önlemler ve yedekleme çözümleriyle ilgili bilgiler verildi. Kurumsal alanda iş sürekliliğinin, öncelikli ihtiyaçların başında geldiğini belirten Laykon Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, özellikle vatandaşlık işlemlerini kesintisiz yapabilmenin artık bir lüks olmaktan çıktığını vurguladı. Akkoyunlu, “Bu alanda yüzde 100 Türk sermayeli Clonera çözümlerini buradaki kurumlara sunmak için Felaket Kurtarma, İş Sürekliliği ve Bulut Yedekleme Çözümleri Etkinliği’ni planladık. Özellikle verilerinin yedeğini alıp hala bir felaket kurtarma merkezi projesi olmayan firmalar için en ekonomik kiralama modellerini sunuyoruz.” ifadelerinde bulunarak etkinlik hakkında bilgiler verdi.

Laykon Bilişim Hakkında:

2016 yılının 3. çeyreğinden itibaren Bitdefender’in Türkiye Distribütörü olarak hizmet veren Laykon Bilişim, bilişim güvenliği alanında profesyonel ürün ve çözümleri ile bayilere satış ve destek veren bir teknoloji firmasıdır. Laykon Bilişim, bilişim sektöründe 10 yılı aşkın süredir müşteri sadakati ve bayi kanalı yapılanması çalışmalarında bulunmuş uzman kadrosu ile güvenlik ve iş sürekliliği çözümleri tarafında kullanıcılarına yeni teknolojileri götürmeye devam etmektedir.

Clonera Hakkında:

Felaket kurtarma ve iş sürekliliği alanında uzmanlaşan Clonera Bilişim Hizmetleri A.Ş, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda, felaket kurtarma ve iş sürekliliği alanında hizmet veriyor. Sunduğu bütünleşik servislerle, kurumların BT departmanlarının iş yükünü paylaşarak ya da üstlenerek, uluslararası standartlarda ve en son teknolojiyle yönetilmesini sağlıyor. Şirket; teknolojik altyapı, bilgi, deneyim ve uzman insan kaynağıyla, kurumların BT hizmetlerini güvence altına alan hazır, kolay, gerçek bir felaket kurtarma ve iş sürekliliği çözümü sunuyor.

Son Yazılar

Hepsini Gör

VERBİS'e kayıt süresi uzatılacak mı?

VERBİS'e kayıt süresi uzatılacak mı? Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, KVKK'ya hem yurt içi hem de yurt dışı olmak üzere toplam 4 bin 839 ihbar ve şikayet başvurusu

bottom of page